Eet je mee? We koken deze week weer heerlijke driegangen maaltijden met herfstgroenten!

Dinsdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant ’t Hert:

  • Kruidige soep van wortel en sinaasappel.
  • Siciliaanse groentestoof; caponata, met pasta en verse salade
  • romige yoghurt met blauwe bessen en stukjes witte chocola

Reserveren kan tot dinsdag 12 uur: hethert@vantuintotbord.nl

Dinsdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant de Schakel:

  • Miso soep met seizoensgroenten uit de moestuin.
  • Sajoer Lodeh : Indonesische groentestoof met kokosmelk, atjar, rijst en een eitje.
  • Kokoscake met vanilleroom

Reserveren kan tot dinsdag 12 uur: deschakel@vantuintotbord.nl

Donderdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant de Broederij:

  • Salade chevre (met warme geitenkaas)
  • Pastei van paddenstoelenragout met bloemkool en aardappelgratin
  • appelcrumble

Reserveren kan tot woensdagavond: debroederij@vantuintotbord.nl

Een driegangenmaaltijd kost €7,- en begint om 18:00 uur. Wil je graag mee eten, maar laat je financiële situatie dat niet toe: Laat het ons weten!

Foto: Yulia Melnikova