Eet je mee? We koken deze week weer heerlijke driegangen maaltijden met herfstgroenten!
Dinsdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant ’t Hert:
- Kruidige soep van wortel en sinaasappel.
- Siciliaanse groentestoof; caponata, met pasta en verse salade
- romige yoghurt met blauwe bessen en stukjes witte chocola
Reserveren kan tot dinsdag 12 uur: hethert@vantuintotbord.nl
Dinsdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant de Schakel:
- Miso soep met seizoensgroenten uit de moestuin.
- Sajoer Lodeh : Indonesische groentestoof met kokosmelk, atjar, rijst en een eitje.
- Kokoscake met vanilleroom
Reserveren kan tot dinsdag 12 uur: deschakel@vantuintotbord.nl
Donderdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant de Broederij:
- Salade chevre (met warme geitenkaas)
- Pastei van paddenstoelenragout met bloemkool en aardappelgratin
- appelcrumble
Reserveren kan tot woensdagavond: debroederij@vantuintotbord.nl
Een driegangenmaaltijd kost €7,- en begint om 18:00 uur. Wil je graag mee eten, maar laat je financiële situatie dat niet toe: Laat het ons weten!
Foto: Yulia Melnikova