Ons menu voor dinsdag 1 februari:
Bij Buurtrestaurant ’t Hert:
voorgerecht: boerenkoolsoep
hoofdgerecht: worteltaart met gekruide aardappelen uit de oven en een salade
Toetje: romige yoghurt met banaan, honing en walnoot
Reserveren via: hethert@vantuintotbord.nl (tot morgen 12.00 uur).
Bij Buurtrestaurant de Schakel:
Voorgerecht: Linzensoep met palmkool pesto.
Hoofdgerecht: bieten-feta taart met walnoten, gekruide aardappels en een salade met veldsla en postelein uit de moestuin.
Toetje: bosvruchten tiramisu.
Reserveren via deschakel@vantuintotbord.nl (tot morgen 12.00 uur).
Ons menu op donderdag 3 februari bij De Broederij:
Voorgerecht: soep van bloemkool/boerenkool (uit eigen tuin)
Hoofdgerecht: chili sin carne + tortillachips & kaas uit de oven
en tomatensalsa
Toetje: stracciatella-yoghurt met sinaasappel
Reserveren kan t/m woensdag 2 februari via: debroederij@vantuintotbord.nl
De maaltijden kosten €7,- (kinderen tot 12 jaar €3,50). Graag contant afrekenen.
Een maaltijd afhalen kan ook: wij serveren dan een soep en een hoofdgerecht. Goed om rekening mee te houden: we hebben een beperkt aantal afhaalmenu’s.
Alvast smakelijk!
Foto: Yulia Mulino