van tuin tot bord

Voor en door de buurt

 

Buurtbewoners in Nijmegen-Midden verbouwen samen groente en bereiden van de oogst de heerlijkste buurtmaaltijden.

Knop naar moestuin
Knop naar Koken
knop naar restaurants

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Lees onze nieuwsberichten:

Zomervakantie en afscheid

Vanwege de zomervakantie koken we morgen voorlopig voor het laatst in t'Hert. In de Klokkentoren koken we nog lekker een paar weekjes door even door, tot 12 juli. Tevens nemen we morgen ook afscheid van deze twee kanjers; onze stagiaires Paul en Lisanne. Ontzettend...

Lees meer

We eten weer lekker buiten!

We eten morgen weer lekker buiten! Wie schuift er aan? Ons menu van donderdag: Frisse bietensoep met appeltjes Italiaanse groentelasagne met groene salade Hangop met verse aardbeitjes Mee eten? Reserveer snel een plekje via: Deklokkentoren@vantuintotbord.nl Een...

Lees meer

Morgen in de Klokkentoren

Is iedereen weer opgedroogd na dat buitje van gisteren? Onze tuinen waren blij met een flinke slok en trakteren morgen weer op de meest sappige verse aardbeien. Morgen in de Klokkentoren: Thaise wortelsoep met gember en limoen Bietensalade met erwtjes en gemarineerde...

Lees meer

Het wordt weer een tropisch weekje

Het wordt weer een tropisch weekje! Daarom houden we het menu lekker zuidelijk. Wat gaan we weer voor lekkers maken? DINSDAG Spaanse gazpacho met munt en peterselie Spicy burrito met gekruide rijst Kokos-chiapudding met aardbeien Later deze week hoort u wat donderdag...

Lees meer

Rabarber, de fantastische plant!

Rabarber, wat een fantastische plant! Wist je dat deze giganten wel twintig jaar oud kunnen worden? Iedere winter sterft het blad af, maar iedere lente zijn ze er weer, of het nu vriest in mei of dat het dertig graden is. Mjamm! Ons koksteam in de Klokkentoren pakt...

Lees meer

Eten met de seizoenen

Eten met de seizoenen betekent vaak ook creatief worden met de groente die op dat moment volop voorradig is. Op dit moment zijn dat rabarber en raapstelen. Daarom maken we vanavond weer een ander lekker toetje met rabarber. Na rabarber-cake, crumble en smoothie, maken...

Lees meer

Groentesoep en plaattaart

In ons buurtrestaurant in de Klokkentoren bestaat het menu morgen alweer volop uit nieuwe oogst uit eigen tuin! Hollands groentesoepje met raapstelen Andijvie plaattaart Frisse salade Appel/rabarbercrumble Een maaltijd kost €6,50, voor kinderen 3,50 Mee eten?...

Lees meer

De Klokkentoren in het oranje!

De Klokkentoren ging vanavond all out oranje! 🍊πŸ₯•πŸŠπŸ₯•πŸŠπŸ₯•πŸŠπŸ₯•πŸŠπŸ₯•πŸŠπŸ₯•πŸŠπŸ₯•πŸŠπŸ₯• [gallery type="divi"...

Lees meer

Zomer bij de Klokkentoren

De eerste officiΓ«le zomerse avond en het is genieten bij de Klokkentoren. Met boerenkool-lasagne uit eigen tuin! [gallery type="divi"...

Lees meer
Share This