van tuin tot bord

Voor en door de buurt

 

Buurtbewoners in Nijmegen-Midden verbouwen samen groente en bereiden van de oogst de heerlijkste buurtmaaltijden.

Knop naar moestuin
Knop naar Koken
knop naar restaurants

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Lees onze nieuwsberichten:

Nieuw jaar, nieuwe start!

Nieuw jaar, nieuwe start!

Nieuw jaar, nieuwe start! En de start was weer erg geslaagd gisteren bij Van Tuin tot Bord. Lekker eten, leuke mensen en zoals jullie op de foto's kunnen zien was ook alles weer mooi ingericht! Ook eens aanschuiven? Dat kan!Wij serveren iedere week een vegetarische...

Lees meer
Van Tuin Tot Bord zoekt stagiaires!

Van Tuin Tot Bord zoekt stagiaires!

Ben jij een enthousiaste en sociaal betrokken persoon die graag nieuwe dingen wil leren? Wil jij ook graag dat kwetsbare bewoners zoveel mogelijk kunnen meedoen in hun eigen wijk? Dan is een stage bij Van Tuin Tot Bord wellicht iets voor jou. Er zijn stageplekken in...

Lees meer
Gezocht: Bedrijfsleider/kok (Grootstal/Hatertse Hei)

Gezocht: Bedrijfsleider/kok (Grootstal/Hatertse Hei)

Het project ‘Van Tuin Tot Bord’ is in 2015 van start gegaan in stadsdeel Nijmegen-Midden met twee buurtmoestuinen en twee buurtrestaurants. Vanwege uitbreiding naar de wijk Grootstal/Hatertse Hei zoekt Bindkracht10 een bedrijfsleider/kok voor ‘Van Tuin Tot Bord’ bij...

Lees meer
Een heerlijke wintermaaltijd

Een heerlijke wintermaaltijd

Dinsdag hadden we weer een heerlijke, gezonde maaltijd... 🍲🥗 Voorgerecht: Knolselderijsoep met peer, nootmuskaat en peterselie olieHoofdgerecht: Bietenrisotto met geitenkaas en rucolaBijgerecht: Wintersalade van boerenkoolNagerecht:...

Lees meer
VTTB Kerst-buffet op 19 december in ‘t Hert

VTTB Kerst-buffet op 19 december in ‘t Hert

Op donderdag 19 december organiseert Van Tuin Tot Bord een Internationaal kerstbuffet.

Waar: ‘t Hert
Wanneer: donderdag 19 december
Tijd: 18:00 uur
kosten: € 6,50

Wees er snel bij, en reserveer
via het formulier…

Lees meer
Surinaamse Massala met buurtbewoner Marcia

Surinaamse Massala met buurtbewoner Marcia

Het was weer erg gezellig in de keuken en aan tafel afgelopen dinsdag! Mede met dank aan buurtbewoner Marcia, die graag met ons Surinaamse Massala wilde maken. Lekker hoor! Ook eens komen proeven wat onze vrijwilligers allemaal klaar kunnen maken? Buurtrestaurant 't...

Lees meer
Hartige pompoentaart!

Hartige pompoentaart!

Mmm... hartige pompoentaart! Lekker vers met pompoen uit de tuin... 🥮🥗 Ook een keertje mee eten? Buurtrestaurant 't Hert:Elke dinsdag om 18:00 uurE-mail: hethert@vantuintotbord.nlOf maak gebruik van het reserveringsformulier Buurtrestaurant De...

Lees meer
Pompoen-palmkoolsoep met beurre noisette bij VTTB

Pompoen-palmkoolsoep met beurre noisette bij VTTB

Sfeer en gezelligheid, lekker en gezond eten, dat is ons vaste recept bij de buurtrestaurants van Van Tuin tot Bord. Vandaag hadden we pompoen-palmkoolsoep met beurre noisette, pastei van paddestoelen en berglinzen, spinaziesalade met peer en walnoot, en Arretjescake...

Lees meer
De nieuwsbrief van November 2019

De nieuwsbrief van November 2019

De nieuwsbrief is weer hier!Duurzaamheid, Junior en de herfst, er is weer nieuws voor iedereen! klik hier voor de nieuwsbrief klik hiervoor een overzicht van alle nieuwsbrieven

Lees meer
Courgettes and peren bij VTTB

Courgettes and peren bij VTTB

Vandaag zaten we letterlijk met de gebakken peren bij Van Tuin tot Bord in de Klokketoren... Gebakken peren crumble om precies te zijn! Verder zie je op de foto's ook de courgettesoep met erwten, rucola-veldsla salade en aardperenrisotto. Bedankt voor de topmaaltijd,...

Lees meer
Hard werken aan de toekomst

Hard werken aan de toekomst

Er wordt door de gemeente hard gewerkt aan de aanleg van wijktuin de Groene Schakel in Grootstal.De contouren van de moestuin voor Van Tuin Tot Bord zijn al goed zichtbaar.Daar worden we heel blij van!!  

Lees meer
Vacature Bedrijfsleider/kok bij ‘Van Tuin Tot Bord’

Vacature Bedrijfsleider/kok bij ‘Van Tuin Tot Bord’

Voor de ontwikkeling en coördinatie van de ‘Van Tuin Tot Bord’- activiteiten zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider met ervaring als kok in de horeca of zorg. Moestuinervaring is een pré. Als bedrijfsleider start je het project op, je bent...

Lees meer
Kinderen zijn welkom!

Kinderen zijn welkom!

Ook kinderen zijn bij Van Tuin tot Bord van harte welkom. Deze twee tekeningen zijn gemaakt door de meisjes die gisteren bij Buurtrestaurant 't Hert kwamen eten. Wist u dat kinderen onder de 12 jaar voor €3,50 bij ons aan kunnen schuiven? Buurtrestaurant 't Hert:Elke...

Lees meer
Linzen en Rozemarijn

Linzen en Rozemarijn

Op zoek naar een gezond alternatief voor gehaktballen? Gisteren aten wij bij buurtrestaurant de Klokketoren OVENheerlijke linzenballetjes! Lekker met bijvoorbeeld rozemarijnaardappeltjes en een frisse salade. Ook een keertje mee eten? Buurtrestaurant 't Hert:Elke...

Lees meer
Gezocht: Bedrijfsleider/kok

Gezocht: Bedrijfsleider/kok

Het project ‘ Van Tuin Tot Bord’ is in 2015 van start gegaan in stadsdeel Nijmegen-Midden met twee buurtmoestuinen en twee buurtrestaurants. Vanwege uitbreiding naar de wijk Lindenholt, zoekt Bindkracht10 een bedrijfsleider/kok voor ‘Van Tuin Tot Bord’ in het...

Lees meer
Share This