van tuin tot bord

Voor en door de buurt

 

Buurtbewoners in Nijmegen-Midden verbouwen samen groente en bereiden van de oogst de heerlijkste buurtmaaltijden.

Knop naar moestuin
Knop naar Koken
knop naar restaurants

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Lees onze nieuwsberichten:

Eten bij de Klokketoren

Onze koks hebben weer eens rondje door de tuin gelopen en heerlijke verse gerechten bedacht voor ons restaurant morgen. Reserveren kan nog tot morgenochtend 12 uur! Ons menu voor donderdag: maïssoep met boerenkoolchips palmkoolpesto met pasta en salade...

Lees meer

Voedselcaravan op 4 oktober landgoed grootstal

Kom je ook op 4 oktober a.s. naar Landgoed Grootstal voor deVoedselkaravaan Nijmegen? De Voedselkaravaan is voor iedereen die iets met voedsel heeft, zowel voor professionals als consumenten. Het wordt een interactieve conferentie, met als doel nieuwe...

Lees meer

Ons menu van in ‘t Hert

Ons menu van in 't Hert: Bietensoep met mierikswortelroom Pompoencurry met huisgemaakte naan Vegan chocoladetaartje met rode kersen. Een maaltijd kost €6,50, voor kinderen €3,50

Lees meer

Rommelmarkt Willemskwartier 26 augustus

Op 26 augustus stond Van tuin tot bord samen met streetbakker Jorrit op de rommelmarkt in het Willemskwartier. Er werden heerlijke pizzabroodjes met groente geserveerd. Daarnaast verkochten we verse kruiden- en aardbeienplantjes. Waarschijnlijk zijn er veel meer...

Lees meer

Eten bij de Klokkentoren

Onze tuin staat vol! Spitskool, worteltjes, boontjes, courgettes... en rettich! Tijd voor zon op een bordje! Morgen eten we: Courgette soepje Geurige nasi goring met eigengemaakte satésaus en gemarineerde rettich Peren-chocoladetoetje Een maaltijd kost €6,50, voor...

Lees meer

Dank je wel, Kirsten, voor je fantastische inzet

Aanstaande donderdag gaat één van deze schatjes ons verlaten. Dank je wel, Kirsten, voor je fantastische inzet én alle lekkere taartjes! Ons menu voor aanstaande donderdag: Courgette carpaccio met kastagnechampignons Italiaanse pasta met rucola en gegrilde...

Lees meer

Het is weer de hoogste tijd!

Na een paar weekjes zomervakantie is het weer de hoogste tijd om weer een lekkere maaltijd te maken van alle groentes in de tuin! Uiteraard hebben ook onze moestuinen te leiden gehad van de droogte, maar dankzij al het sproeien en gieten van onze fantastische...

Lees meer

Zomervakantie en afscheid

Vanwege de zomervakantie koken we morgen voorlopig voor het laatst in t'Hert. In de Klokkentoren koken we nog lekker een paar weekjes door even door, tot 12 juli. Tevens nemen we morgen ook afscheid van deze twee kanjers; onze stagiaires Paul en Lisanne. Ontzettend...

Lees meer

We eten weer lekker buiten!

We eten morgen weer lekker buiten! Wie schuift er aan? Ons menu van donderdag: Frisse bietensoep met appeltjes Italiaanse groentelasagne met groene salade Hangop met verse aardbeitjes Mee eten? Reserveer snel een plekje via: Deklokkentoren@vantuintotbord.nl Een...

Lees meer

Morgen in de Klokkentoren

Is iedereen weer opgedroogd na dat buitje van gisteren? Onze tuinen waren blij met een flinke slok en trakteren morgen weer op de meest sappige verse aardbeien. Morgen in de Klokkentoren: Thaise wortelsoep met gember en limoen Bietensalade met erwtjes en gemarineerde...

Lees meer

Het wordt weer een tropisch weekje

Het wordt weer een tropisch weekje! Daarom houden we het menu lekker zuidelijk. Wat gaan we weer voor lekkers maken? DINSDAG Spaanse gazpacho met munt en peterselie Spicy burrito met gekruide rijst Kokos-chiapudding met aardbeien Later deze week hoort u wat donderdag...

Lees meer
Share This