van tuin tot bord

Voor en door de buurt

 

Buurtbewoners in Nijmegen-Midden verbouwen samen groente en bereiden van de oogst de heerlijkste buurtmaaltijden.

Knop naar moestuin
Knop naar Koken
knop naar restaurants

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Let op

De buurtrestaurants zijn gesloten tijdens de meivakantie
(25 april tot en met 6 mei)

Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 10 mei
(reserveren tot 9 mei)

Buurtrestaurant de Klokketoren is weer open op 12 mei (reserveren tot 10 mei)

Lees onze nieuwsberichten:

De nieuwsbrief van November 2019

De nieuwsbrief van November 2019

De nieuwsbrief is weer hier!Duurzaamheid, Junior en de herfst, er is weer nieuws voor iedereen! klik hier voor de nieuwsbrief klik hiervoor een overzicht van alle nieuwsbrieven

Lees meer
Courgettes and peren bij VTTB

Courgettes and peren bij VTTB

Vandaag zaten we letterlijk met de gebakken peren bij Van Tuin tot Bord in de Klokketoren... Gebakken peren crumble om precies te zijn! Verder zie je op de foto's ook de courgettesoep met erwten, rucola-veldsla salade en aardperenrisotto. Bedankt voor de topmaaltijd,...

Lees meer
Hard werken aan de toekomst

Hard werken aan de toekomst

Er wordt door de gemeente hard gewerkt aan de aanleg van wijktuin de Groene Schakel in Grootstal.De contouren van de moestuin voor Van Tuin Tot Bord zijn al goed zichtbaar.Daar worden we heel blij van!!  

Lees meer
Vacature Bedrijfsleider/kok bij ‘Van Tuin Tot Bord’

Vacature Bedrijfsleider/kok bij ‘Van Tuin Tot Bord’

Voor de ontwikkeling en coördinatie van de ‘Van Tuin Tot Bord’- activiteiten zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider met ervaring als kok in de horeca of zorg. Moestuinervaring is een pré. Als bedrijfsleider start je het project op, je bent...

Lees meer
Kinderen zijn welkom!

Kinderen zijn welkom!

Ook kinderen zijn bij Van Tuin tot Bord van harte welkom. Deze twee tekeningen zijn gemaakt door de meisjes die gisteren bij Buurtrestaurant 't Hert kwamen eten. Wist u dat kinderen onder de 12 jaar voor €3,50 bij ons aan kunnen schuiven? Buurtrestaurant 't Hert:Elke...

Lees meer
Linzen en Rozemarijn

Linzen en Rozemarijn

Op zoek naar een gezond alternatief voor gehaktballen? Gisteren aten wij bij buurtrestaurant de Klokketoren OVENheerlijke linzenballetjes! Lekker met bijvoorbeeld rozemarijnaardappeltjes en een frisse salade. Ook een keertje mee eten? Buurtrestaurant 't Hert:Elke...

Lees meer
Gezocht: Bedrijfsleider/kok

Gezocht: Bedrijfsleider/kok

Het project ‘ Van Tuin Tot Bord’ is in 2015 van start gegaan in stadsdeel Nijmegen-Midden met twee buurtmoestuinen en twee buurtrestaurants. Vanwege uitbreiding naar de wijk Lindenholt, zoekt Bindkracht10 een bedrijfsleider/kok voor ‘Van Tuin Tot Bord’ in het...

Lees meer
VTTB verzorgt catering wijkbezoek

VTTB verzorgt catering wijkbezoek

Vanmiddag verzorgen wij een catering voor het wijkbezoek van de gemeenteraad in Nijmegen Midden. Te beginnen met lekkers bij de koffie in de Inloop in de Kolping. Ondertussen is onze kookploeg druk bezig met de voorbereidingen van het buffet met volop verse groenten...

Lees meer
Vrolijke en goedgemutste koks

Vrolijke en goedgemutste koks

Ook vandaag hadden we weer vrolijke en goedgemutste koks aan tafel die voor ons een heerlijk nagerecht gemaakt hebben: sinaasappelcake! Dankjewel Van Tuin tot Bord Junior!  Uiteraard ook een bedankje voor onze vaste vrijwilligers, want ook de soep en het hoofdgerecht...

Lees meer
Heerlijke spinazie cupcakes bij VTTB Junior

Heerlijke spinazie cupcakes bij VTTB Junior

Onze jonge koks maken een spinazie cupcake Deze week koken kinderen bij Van Tuin Tot Bord junior het voorgerecht voor het buurtrestaurant: dat is een heerlijke spinazie muffin...of zoals de jonge koks zelf zeggen: een spinazie cupcake.   [gallery...

Lees meer
De nieuwsbrief van Oktober 2019 is hier!

De nieuwsbrief van Oktober 2019 is hier!

De nieuwsbrief is weer hier! Van vakanties en vrijwilligers tot oogsten, we hebben nieuws voor iedereen.  klik hier voor de nieuwsbrief klik hiervoor een overzicht van alle nieuwsbrieven ​

Lees meer
Pompoenen bij de Klokketoren

Pompoenen bij de Klokketoren

De kookgroep van De Klokketoren is op dit moment weer druk bezig met een heerlijk gerecht voor vanavond! 😊Met onder andere verse pompoen uit de moestuin... Reserveren voor volgende week donderdag? Dat kan tot donderdag 12 uur via...

Lees meer
VTTB Junior maakt pannekoeken

VTTB Junior maakt pannekoeken

bubbel-en kikkerpannenkoeken Kinderen maakten vorige week bij Van Tuin Tot Bord Junior groente-pannenkoeken. Een kind noemde het bubbel-en kikkerpannenkoeken! Jammie...

Lees meer
Weer lekker eten bij ‘t Hert

Weer lekker eten bij ‘t Hert

Na een goede aftrap bij de buurtrestaurants vorige week hebben we ook deze week weer een gezond en lekker menu op de planning! Voor dinsdag bij 't Hert is dat: Voorgerecht: Wortel-gembersoepHoofd- en bijgerecht: Stamppot palmkool met zwarte bonenburgersNagerecht:...

Lees meer
Verse uit de moestuin

Verse uit de moestuin

Lekker! Heel veel gezonde verse groenten uit onze eigen moestuin. We kunnen niet wachten om daar iets lekkers van te maken! Straks op het bord in Buurtrestaurant t Hert!  

Lees meer
Share This