Kookgroep ‘t Hert

Een  groep van diverse buurtbewoners kookt op dinsdag vanaf 16.00 uur een gezonde en betaalbare buurtmaaltijd in ‘t Hert.

De kookgroep gaat uit van ieders mogelijkheden zodat iedereen kan meedoen. Zo kun je meekoken en/of andere taken op je nemen zoals boodschappen doen, groente snijden, tafels dekken, serveren, afwassen etc.

Wil je graag deelnemen aan de kookgroep en diverse buurtgenoten leren kennen? Er zijn nog plaatsen voor buurtbewoners uit Nijmegen-Midden om deel te nemen.

Deelname en maaltijd zijn gratis.

Informatie en aanmelding:
E-mail: hethert@vantuintotbord.nl
Telefoonnummer: 06–20 497 235

Nieuwsberichten van Kookgroep ‘t Hert:

De lente op het menu

De lente groeit! Na de raapstelen komt de rabarber er al aan. Mmmm. Daar gaan we een lekker toetje mee maken!Ons menu van dinsdag:-Tomatensoep met room en verse basilicum -Stamppotje van raapstelen en erwtjes. Bietenburgers met mierikswortelmayo en...

Lees meer

Schuif lekker aan bij ‘t Hert

Morgen op het menu in het Hert:-Prei-mosterdsoepje-Fritatta van raapsteel, mozarella en tuinerwtjes-Risotto van rode bietjes-Brownie met een snufje chili.Lekker aanschuiven? Reserveer via hethert@vantuintotbord.nl.Een maaltijd kost €6,50, voor kinderen €3,50

Lees meer

Proef India bij het Hert

Wie ver reist kan veel verhalen... maar wie thuis blijft kan morgen gezellig aanschuiven in het Hert, voor een lekker maaltje vol Indiase lekkernijen!-Kruidig kerriesoepje met prei en wortel-Aardappelsamosa's met gegrilde tandoori-bloemkool, linzendahl en...

Lees meer

Maart roert zijn staart….

Maart roert zijn staart, wij roeren in potten en pannen en maken er weer wat lekkers van!Een voorbeeld gerecht op het menu van 't Hert:Bietensoepje met mierikswortelroomOvenschotel van witlof met geitenkaas en walnotenGebakken piepers met rozemarijn.Salade van...

Lees meer

Zonnige lekkernijen in ‘t Hert

Het is lente, de eerste raapstelen zijn gezaaid! Alleen al daarom maken we morgen heerlijk zonnige lekkernijen in 't Hert!-Spaanse kikkererwtensoep met prei-Ovenpolenta, vegetarische balletjes in kruidige tomatensaus en groene salade-Cheesecake in een glaasjeEet je...

Lees meer

Op bezoek bij de Voedselkaravaan Nijmegen

Gisteren waren we op Landgoed Grootstal bij de Voedselkaravaan Nijmegen. Van Tuin Tot Bord verzorgde gezonde en duurzame lekkernijen zoals:Courgette-notencake, zoete pompoen-sinaasappelcake en arretjescake met noten en dadels.En later een lunch met Thaise pompoensoep...

Lees meer

Moestuin de Haard heeft nog van alles te bieden

Onze tuin in de Haard heeft ook begin oktober nog van alles te bieden! Morgen wordt het smullen met: Soepje van postelein en rettich Gnochi met sperciebonen en rucola Bladerdeegbroodje met spinazie en feta En een toetje met bramen, witte chocolade en salmiak Een...

Lees meer

Het wordt weer een tropisch weekje

Het wordt weer een tropisch weekje! Daarom houden we het menu lekker zuidelijk. Wat gaan we weer voor lekkers maken? DINSDAG Spaanse gazpacho met munt en peterselie Spicy burrito met gekruide rijst Kokos-chiapudding met aardbeien Later deze week hoort u wat donderdag...

Lees meer

Kookgroep ‘t Hert is weer druk bezig!

De voorbereidingen voor een heerlijke maaltijd zien er dus zo uit: de kookgroep in Buurtrestaurant 't Hert was net druk bezig met het maken van de pompoentaart met geitenkaas. En ze hadden al een heerlijke prei-mosterdsoep en spinazie-salade met peer en walnoten...

Lees meer

Goed begin 2018 bij ‘t Hert

2018 is goed begonnen bij buurtrestaurant ‘t Hert! Behalve heel veel gezelligheid was er ook lekker eten aanwezig. Op het menu stond venkelsoep, een Indiase groentecurry en als nagerecht een appel-yoghurttoetje. [gallery type="divi"...

Lees meer
Share This