Kookgroep De Klokketoren

Een groep van diverse buurtbewoners kookt op donderdagmiddag vanaf 16.00 uur een gezonde en betaalbare buurtmaaltijd in de Klokketoren.

De kookgroep gaat uit van ieders mogelijkheden zodat iedereen kan meedoen. Zo kun je meekoken en/of andere taken op je nemen zoals boodschappen doen, groente snijden, tafels dekken, serveren, afwassen etc.

Wil je graag deelnemen aan de kookgroep en diverse buurtgenoten leren kennen? Er zijn nog plaatsen voor buurtbewoners uit Nijmegen-Midden om deel te nemen.

Deelname en maaltijd zijn gratis.

Informatie en aanmelding:
E-mail: deklokketoren@vantuintotbord.nl
Telefoonnummer: 06 – 22 301 352

Nieuwsberichten van Kookgroep De Klokketoren:

Morgen in de Klokkentoren

Is iedereen weer opgedroogd na dat buitje van gisteren? Onze tuinen waren blij met een flinke slok en trakteren morgen weer op de meest sappige verse aardbeien. Morgen in de Klokkentoren: Thaise wortelsoep met gember en limoen Bietensalade met erwtjes en gemarineerde...

Lees meer

Het wordt weer een tropisch weekje

Het wordt weer een tropisch weekje! Daarom houden we het menu lekker zuidelijk. Wat gaan we weer voor lekkers maken? DINSDAG Spaanse gazpacho met munt en peterselie Spicy burrito met gekruide rijst Kokos-chiapudding met aardbeien Later deze week hoort u wat donderdag...

Lees meer

Rabarber, de fantastische plant!

Rabarber, wat een fantastische plant! Wist je dat deze giganten wel twintig jaar oud kunnen worden? Iedere winter sterft het blad af, maar iedere lente zijn ze er weer, of het nu vriest in mei of dat het dertig graden is. Mjamm! Ons koksteam in de Klokkentoren pakt...

Lees meer

Zomer bij de Klokkentoren

De eerste officiële zomerse avond en het is genieten bij de Klokkentoren. Met boerenkool-lasagne uit eigen tuin! [gallery type="divi"...

Lees meer

Kookgroep ‘t Hert is weer druk bezig!

De voorbereidingen voor een heerlijke maaltijd zien er dus zo uit: de kookgroep in Buurtrestaurant 't Hert was net druk bezig met het maken van de pompoentaart met geitenkaas. En ze hadden al een heerlijke prei-mosterdsoep en spinazie-salade met peer en walnoten...

Lees meer

College van B&W op bezoek

Vanmiddag was het college van B&W op bezoek in 't Hert. Van Tuin tot Bord was gevraagd om de hapjes te verzorgen. We hebben met groentes uit de tuin een lekkere wortelcake, pompoenhumus, fritatta met spinazie en caprese-hapjes gemaakt. Leuk om te doen! [gallery...

Lees meer

Starters4Communities op bezoek

Gisteravond was het gezellig druk bij buurtrestaurant de Klokketoren. 18 sociale ondernemers "in opleiding" van Starters4Communities Nijmegen waren samen met hun coördinatoren Joëlle Baijer en @Hedda Fleerakkers op bezoek bij Van Tuin Tot Bord. Ook namen ze een kijkje...

Lees meer

Lekker mediterraans bij De Klokkentoren

Palmkool, ken je dat? Heb je dat weleens gegeten? Het stond gisteravond op het menu bij buurtrestaurant De Klokkentoren. De koks hebben hier met veel plezier een lekker mediterraans gerecht van gemaakt, met citroen en kikkererwten. Dat paste helemaal bij het mooie...

Lees meer
Share This