Van Tuin tot Bord in de media

Van Tuin Tot Bord in Hart van Nijmegen juli 2017

Van Tuin Tot Bord in Hart van Nijmegen juli 2017

Het nieuwste nummer Hart van Nijmegen is weer uit. Wat een genot om dit mooie wijkblad door te lezen. Veel mooie artikelen en columns. Ook Van Tuin Tot Bord staat er weer mooi in. Marie Louise van der Ploeg heeft een leuk stuk geschreven over het buurtfeest bij moestuin de Klokketoren.

Kom eens langs! Op vrijdagochtend is de moestuingroep van 10.00-12.00 uur bezig in de tuin en zijn er groenten te koop. Ook in de zomer! Heerlijke verse groenten uit je eigen buurt…

 

Elly Janssen in Socreatie van 22 Juni 2017

Elly Janssen in Socreatie van 22 Juni 2017

In het on-line magazine “Socreatie” is een artikel verschenen over Elly Janssen, de projectleider van Van Tuin Tot Bord.

Socreatie, is hét online magazine over sociaal ondernemen in Nederland. Door gesprekken over het hoe en waarom van het werk van sociaal ondernemers creëren we samen meerwaarde voor deze groeiende beweging.

[ Klik hier om het artikel te lezen ]

Van Tuin Tot Bord in De Brug Nijmegen van Juni 2017

Van Tuin Tot Bord in De Brug Nijmegen van Juni 2017

Vandaag een mooi stukje over ons tuinfeest op de voorpagina van De Brug Nijmegen
Reserveren is morgen niet nodig! Het is gratis, alleen drankjes zijn voor eigen rekening. Wij zorgen voor hapjes met groenten uit de moestuin. Als je wilt komen, is het fijn als je nog wat eten mee kunt brengen om te delen.

Gezellig als er veel mensen komen. Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom!

We verheugen ons erop 🙂

 

 

Share This