Filmpje:

Een nieuw filmpje van Van Tuin Tot Bord:

Koken en eten bij Van Tuin Tot Bord. Onze gasten vertellen over hun ervaringen.

[  Klik hier om alle video’s Van Tuin Tot Bord te bekijken.  ]

Van Tuin Tot Bord zoekt
een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.

Graag vóór 18 april 2017 reageren.

Bedrijfsleider Van Tuin tot Bord 20 uur per week (tijdelijk voor een jaar)

Voor de coördinatie en begeleiding van de activiteiten binnen Van Tuin Tot Bord zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de continuïteit en het goed draaiende houden van de diverse activiteiten.
Daarbij zorgt de bedrijfsleider dat professionele standaarden bij de uitvoering gevolgd worden, en dat (kwetsbare) buurtbewoners actief meedoen en kunnen floreren.

Lees verder…

Lees onze nieuwsberichten:

Zomervakantie en afscheid

Vanwege de zomervakantie koken we morgen voorlopig voor het laatst in t'Hert. In de Klokkentoren koken we nog lekker een paar weekjes door even door, tot 12 juli. Tevens nemen we morgen ook afscheid van deze twee kanjers; onze stagiaires Paul en Lisanne. Ontzettend...

Lees meer

We eten weer lekker buiten!

We eten morgen weer lekker buiten! Wie schuift er aan? Ons menu van donderdag: Frisse bietensoep met appeltjes Italiaanse groentelasagne met groene salade Hangop met verse aardbeitjes Mee eten? Reserveer snel een plekje via: Deklokkentoren@vantuintotbord.nl Een...

Lees meer

Morgen in de Klokkentoren

Is iedereen weer opgedroogd na dat buitje van gisteren? Onze tuinen waren blij met een flinke slok en trakteren morgen weer op de meest sappige verse aardbeien. Morgen in de Klokkentoren: Thaise wortelsoep met gember en limoen Bietensalade met erwtjes en gemarineerde...

Lees meer

Het wordt weer een tropisch weekje

Het wordt weer een tropisch weekje! Daarom houden we het menu lekker zuidelijk. Wat gaan we weer voor lekkers maken? DINSDAG Spaanse gazpacho met munt en peterselie Spicy burrito met gekruide rijst Kokos-chiapudding met aardbeien Later deze week hoort u wat donderdag...

Lees meer

Rabarber, de fantastische plant!

Rabarber, wat een fantastische plant! Wist je dat deze giganten wel twintig jaar oud kunnen worden? Iedere winter sterft het blad af, maar iedere lente zijn ze er weer, of het nu vriest in mei of dat het dertig graden is. Mjamm! Ons koksteam in de Klokkentoren pakt...

Lees meer

Eten met de seizoenen

Eten met de seizoenen betekent vaak ook creatief worden met de groente die op dat moment volop voorradig is. Op dit moment zijn dat rabarber en raapstelen. Daarom maken we vanavond weer een ander lekker toetje met rabarber. Na rabarber-cake, crumble en smoothie, maken...

Lees meer

Groentesoep en plaattaart

In ons buurtrestaurant in de Klokkentoren bestaat het menu morgen alweer volop uit nieuwe oogst uit eigen tuin! Hollands groentesoepje met raapstelen Andijvie plaattaart Frisse salade Appel/rabarbercrumble Een maaltijd kost €6,50, voor kinderen 3,50 Mee eten?...

Lees meer
Share This