Filmpje:

Een nieuw filmpje van Van Tuin Tot Bord:

Koken en eten bij Van Tuin Tot Bord. Onze gasten vertellen over hun ervaringen.

[  Klik hier om alle video’s Van Tuin Tot Bord te bekijken.  ]

Van Tuin Tot Bord zoekt
een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.

Graag vóór 18 april 2017 reageren.

Bedrijfsleider Van Tuin tot Bord 20 uur per week (tijdelijk voor een jaar)

Voor de coördinatie en begeleiding van de activiteiten binnen Van Tuin Tot Bord zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de continuïteit en het goed draaiende houden van de diverse activiteiten.
Daarbij zorgt de bedrijfsleider dat professionele standaarden bij de uitvoering gevolgd worden, en dat (kwetsbare) buurtbewoners actief meedoen en kunnen floreren.

Lees verder…

Lees onze nieuwsberichten:

Heerlijke afhaalmaaltijden bij de Broederij

Heerlijke afhaalmaaltijden bij de Broederij

Heerlijke afhaalmaaltijden! Je kunt in ieder geval t/m half december elke donderdag weer een afhaalmaaltijd bestellen bij Van Tuin tot Bord. Wijkbewoners koken een heerlijke maaltijd voor €6,50pp, met groente uit onze eigen moestuin (als die er zijn). Je kunt de...

Lees meer
We koken op dit moment Corona proof afhaalmaaltijden

We koken op dit moment Corona proof afhaalmaaltijden

We koken op dit moment Corona proof afhaalmaaltijden:op dinsdagen bij de Schakel in Grootstal en ook bij het Hert in het Willemskwartier. Iedere donderdag koken we bij De Broederij in Lindenholt.Reserveren voor as donderdag kan nog. Er wordt door het kookteam een...

Lees meer
Een nieuwe nieuwsbrief van VTTB

Een nieuwe nieuwsbrief van VTTB

Er is een nieuwe nieuwsbrief uit, met o.a.: Aanpassing bij de afhaalmaaltijden: wat houdt dat in? Wanneer kunt u bij ons terecht? Composteerbare menubakken Én een fijn tasje voor de bakjes Van Tuin Tot Bord Junior, deel 2 Veel leesplezier! [ U kunt de nieuwsbrief hier...

Lees meer
Leuk! We staan vandaag in de Gelderlander!

Leuk! We staan vandaag in de Gelderlander!

We staan vandaag in De Gelderlander, met de mooie kop: 'Buurtkoks samen aan de slag: ‘Drie gangen voor 6,50 euro is restaurantwaardig’ Wil je graag onze maaltijden proeven: vanaf vandaag koken we iedere dinsdag heerlijke afhaalmaaltijden bij 't Hert (Willemskwartier)...

Lees meer
Drie jonge topkoks in ‘t Hert!

Drie jonge topkoks in ‘t Hert!

Gisteravond hadden we bij Buurtrestaurant 't Hert hulp van drie jonge topkoks! De kinderen van ons Junior project hadden een heerlijk toetje gemaakt voor het buurtrestaurant: appelcrumble en zelfgemaakte custardvla. Dat was smullen...en nu moeten we helaas ons...

Lees meer
Gepofte kastanjes in Grootstal

Gepofte kastanjes in Grootstal

In de Stadstuin Groene Schakel in Grootstal werd vandaag de eerste Junior editie gezellig afgesloten met een kapperend vuurtje en gepofte kastanjes. Nomnom! Dank aan alle superkokkies!  

Lees meer
Catering ook coronaproof

Catering ook coronaproof

Ook onze catering verzorgen we natuurlijk coronaproof, zoals vandaag deze lunchpaketten voor Groen, gezond en in beweging Nijmegen, op het mooie Landgoed Grootstal En na het maken van al die broodjes met lekkere homemade groentespreads (uiteraard van eigen oogst), dan...

Lees meer
Kolen groeien als kool!

Kolen groeien als kool!

Het was weer een prachtige ochtend in Stadstuin De Groene Schakel. De kolen groeien als hun spreekwoordelijke zelf en we hebben al heel wat boontjes kunnen oogsten. Ook groeien er steeds meer paddenstoeltjes overal. Ze zijn niet eetbaar, maar wel heel mooi!   [gallery...

Lees meer
Courgettesoep met kruidenroom in ’t Hert

Courgettesoep met kruidenroom in ’t Hert

Vanavond in het Hert; courgettesoep met kruidenroom, een lekkere taart van pompoen, palmkool en brie. En als toetje heerlijke appelroosjes met vanillekwark. Mjamm... Met genoeg afstand in de keuken en aan tafel, veel handen wassen en waar nodig extra...

Lees meer
kinderen Junior project doen spannende geblinddoekte proef

kinderen Junior project doen spannende geblinddoekte proef

Deze week ontdekten en leerden de kinderen van ons Junior project in Grootstal weer veel nieuwe dingen:zelf werken in de moestuin,spannende geblinddoekte proef- en voelspelletjes en eetbare bloemen eten.En ze hadden veel plezier!! Volgende week gaan de kinderen weer...

Lees meer
Stoere junior kok in t’ Hert

Stoere junior kok in t’ Hert

Deze stoere junior kok kwam vandaag onze koksteam versterken in t' Hert. Samen met de andere junior koks maakte ze een lekker voorgerechtje: een hartige cupcake met spinazie, pompoen en pesto, vanavond geserveerd met een knapperige salade van rode kool uit onze tuin....

Lees meer
Soepje boven het houtvuur

Soepje boven het houtvuur

Ook in de moestuin in Grootstal werd vandaag door kinderen uit de wijk een een heerlijk vers soepje gebrouwen boven een houtvuur.De komende weken gaan deze junior-koks regelmatig iets lekkers bereiden voor ons buurtrestaurant. En aangezien de soepketel tot op de bodem...

Lees meer
We zijn weer begonnen met Van Tuin Tot Junior

We zijn weer begonnen met Van Tuin Tot Junior

We zijn weer begonnen met Van Tuin Tot Junior! Vandaag gestart in moestuin de Klokketoren met kinderen uit het Willemskwartier.Het was weer superleuk en veel enthousiasme. Eerst groente oogsten, groente snijden en daarna ging alles in de grote kookpot op het vuur. De...

Lees meer
Share This