Filmpje:

Een nieuw filmpje van Van Tuin Tot Bord:

Koken en eten bij Van Tuin Tot Bord. Onze gasten vertellen over hun ervaringen.

[  Klik hier om alle video’s Van Tuin Tot Bord te bekijken.  ]

Van Tuin Tot Bord zoekt
een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.

Graag vóór 18 april 2017 reageren.

Bedrijfsleider Van Tuin tot Bord 20 uur per week (tijdelijk voor een jaar)

Voor de coördinatie en begeleiding van de activiteiten binnen Van Tuin Tot Bord zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de continuïteit en het goed draaiende houden van de diverse activiteiten.
Daarbij zorgt de bedrijfsleider dat professionele standaarden bij de uitvoering gevolgd worden, en dat (kwetsbare) buurtbewoners actief meedoen en kunnen floreren.

Lees verder…

Lees onze nieuwsberichten:

Interview met Martin (februari 2019)

Martin, 66 jaar, woont in het Willemskwartier. Hij is gepensioneerd en heeft 38 jaar als postbode in Nijmegen gewerkt. Hoe ben je bij Van Tuin Tot Bord terecht gekomen?De eerste keer ben ik door een actie bij de Albert Heijn met Van Tuin Tot Bord in aanraking gekomen....

Lees meer

Weer heerlijk eten in de Klokketoren

Morgen wordt het weer hééérlijk aanschuiven in de Klokketoren:Romige schermbloemensoep met knolselderijBietenrisotto met geitenkaasGeglaceerde worteltjesPosteleinsaladeStrattiatella-yoghurtMaak nog snel gebruik van onze winteractie. Neem een vriend of vriendin mee en...

Lees meer

Heerlijke curry bij de Klokketoren

Deze enorme kanjer is natuurlijk nog lang niet op. Morgen serveren we daarom een lekkere spicy curry met pompoen!Het menu van morgen:Turkse linzensoep met Griekse yoghurtPompoencurry met zelfgebakken naan en rijst.Gevulde perzikzonnetjes.Graag mee eten?...

Lees meer

VTTB in ‘t Hart van Nijmegen

Het nieuwe nummer van Hart van Nijmegen is uit. Het staat weer boordevol leuke artikelen over Nijmegen Midden.Op pagina 47 een leuk stuk over onze mooie ervaringen bij Van Tuin Tot Bord Junior. Lezen dus!Lees hier 't Hart van Nijmegen van februari 2019.Of lees...

Lees meer

Drie heerlijke gangen met warme winterspijzen

Ook morgen koken we weer drie heerlijke gangen met warme winterspijzen in t Hert! Op het menu:Knolselderijsoep met peerFrittata met gekarameliseerde prei Pasta met pesto van boerenkoolWortelsalade met peterseliePompoen/mango smoothieEet je mee? Aanmelden kan tot...

Lees meer

Andijviestamp op herhaling

Omdat Nijmegen 'em zo lekker vond tijdens 'Nijmegen Stampt', hebben we hem gewoon nog eens op het menu gezet : De andijviestamp met aardperenjus!Het menu voor morgen:-Wortelsoep met prei en gember-Stamppot andijvie met aardpeerjus-Oreo-ijsLekker samen aanschuiven?...

Lees meer

Interview met Joyce, stagiaire (januari 2019)

Joyce, 23 jaar, woont in Melderslo en studeert SPH in haar 3e jaar in Nijmegen. Ze is stagiare bij Van Tuin Tot Bord: Hoe ben je bij Van Tuin Tot Bord terecht gekomen?We hebben op school een database met alle plaatsen waar studenten al een keer stage hebben gelopen....

Lees meer

Geweldige junior koks in onze buurtrestaurants

Deze week koken onze geweldige junior koks voor de laatste keer voor onze buurtrestaurants. En ze sluiten af met een knaller: Een grand dessert met pompoencake, rode kool-bonbons en stracciatella-yoghurt. Mjamm!!!

Lees meer

Onze nieuwsbrief is uit!

Onze nieuwsbrief is uit! Met leuke nieuwtjes en een heerlijk recept om zelf te koken met de kerst.klik hier voor de nieuwsbriefklik hier voor een overzicht van alle nieuwsbrievenWe sluiten op 21 december even de deuren voor de kerstvakantie en gaan weer...

Lees meer

Een interview met Monica (december 2018)

Monica, 68 jaar, gepensioneerd, in de zorg gewerktHoe ben je bij Van Tuin Tot Bord terechtgekomen?De eerste keer dat ik bij Van Tuin Tot Bord kwam eten, hadden ze een tekort aan koks. Ik zei dat ik best wel een keer wilde helpen. Ze vroegen aan mij: “Vind je het leuk...

Lees meer
Share This