Filmpje:

Een nieuw filmpje van Van Tuin Tot Bord:

Koken en eten bij Van Tuin Tot Bord. Onze gasten vertellen over hun ervaringen.

[  Klik hier om alle video’s Van Tuin Tot Bord te bekijken.  ]

Van Tuin Tot Bord zoekt
een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.

Graag vóór 18 april 2017 reageren.

Bedrijfsleider Van Tuin tot Bord 20 uur per week (tijdelijk voor een jaar)

Voor de coördinatie en begeleiding van de activiteiten binnen Van Tuin Tot Bord zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de continuïteit en het goed draaiende houden van de diverse activiteiten.
Daarbij zorgt de bedrijfsleider dat professionele standaarden bij de uitvoering gevolgd worden, en dat (kwetsbare) buurtbewoners actief meedoen en kunnen floreren.

Lees verder…

Lees onze nieuwsberichten:

De nieuwsbrief van januari 2020

De nieuwsbrief van januari 2020

De nieuwsbrief is weer hier!Moestuinen; van start in nieuwe wijken en we hebben nieuws uit Nijmegen Midden. klik hier voor de nieuwsbrief klik hiervoor een overzicht van alle nieuwsbrieven

Lees meer
hmmm…lekker eten in het Buurtrestaurant ‘t Hert!

hmmm…lekker eten in het Buurtrestaurant ‘t Hert!

Het was weer heerlijk bij Van Tuin tot Bord in Buurtrestaurant 't Hert vanavond! Met dank aan onze geweldige vrijwilligers en stagiaires! 👏 Op het menu stond: Soep van gegrilde groenten met creme fraiche Chili met zoete aardappel met daarnaast maissalade met...

Lees meer
Van Tuin Tot Bord gaat van start in Lindenholt en Grootstal!

Van Tuin Tot Bord gaat van start in Lindenholt en Grootstal!

Ben jij gek op lekker, gezond eten en leuke ontmoetingen met mensen uit de buurt? Schuif dan gezellig aan bij onze nieuwe buurtrestaurants in Lindenholt en Grootstal!  In februari gaan we op drie locaties starten met een wekelijkse buurtrestaurant. In Lindenholt...

Lees meer
‘t Hert zwaait stagiaire Fleur uit!

‘t Hert zwaait stagiaire Fleur uit!

Gisteren hebben wij bij 't Hert stagiaire Fleur uitgezwaaid! Fleur heeft zelf haar favoriete menu samen mogen stellen, waaronder deze schattige wortelcupcakes met roomkaastopping! 🥕 Ook eens aanschuiven? Dat kan!Wij serveren iedere week een vegetarische...

Lees meer
Nieuw jaar, nieuwe start!

Nieuw jaar, nieuwe start!

Nieuw jaar, nieuwe start! En de start was weer erg geslaagd gisteren bij Van Tuin tot Bord. Lekker eten, leuke mensen en zoals jullie op de foto's kunnen zien was ook alles weer mooi ingericht! Ook eens aanschuiven? Dat kan!Wij serveren iedere week een vegetarische...

Lees meer
Een heerlijke wintermaaltijd

Een heerlijke wintermaaltijd

Dinsdag hadden we weer een heerlijke, gezonde maaltijd... 🍲🥗 Voorgerecht: Knolselderijsoep met peer, nootmuskaat en peterselie olieHoofdgerecht: Bietenrisotto met geitenkaas en rucolaBijgerecht: Wintersalade van boerenkoolNagerecht:...

Lees meer
VTTB Kerst-buffet op 19 december in ‘t Hert

VTTB Kerst-buffet op 19 december in ‘t Hert

Op donderdag 19 december organiseert Van Tuin Tot Bord een Internationaal kerstbuffet.

Waar: ‘t Hert
Wanneer: donderdag 19 december
Tijd: 18:00 uur
kosten: € 6,50

Wees er snel bij, en reserveer
via het formulier…

Lees meer
Surinaamse Massala met buurtbewoner Marcia

Surinaamse Massala met buurtbewoner Marcia

Het was weer erg gezellig in de keuken en aan tafel afgelopen dinsdag! Mede met dank aan buurtbewoner Marcia, die graag met ons Surinaamse Massala wilde maken. Lekker hoor! Ook eens komen proeven wat onze vrijwilligers allemaal klaar kunnen maken? Buurtrestaurant 't...

Lees meer
Hartige pompoentaart!

Hartige pompoentaart!

Mmm... hartige pompoentaart! Lekker vers met pompoen uit de tuin... 🥮🥗 Ook een keertje mee eten? Buurtrestaurant 't Hert:Elke dinsdag om 18:00 uurE-mail: hethert@vantuintotbord.nlOf maak gebruik van het reserveringsformulier Buurtrestaurant De...

Lees meer
Pompoen-palmkoolsoep met beurre noisette bij VTTB

Pompoen-palmkoolsoep met beurre noisette bij VTTB

Sfeer en gezelligheid, lekker en gezond eten, dat is ons vaste recept bij de buurtrestaurants van Van Tuin tot Bord. Vandaag hadden we pompoen-palmkoolsoep met beurre noisette, pastei van paddestoelen en berglinzen, spinaziesalade met peer en walnoot, en Arretjescake...

Lees meer
De nieuwsbrief van November 2019

De nieuwsbrief van November 2019

De nieuwsbrief is weer hier!Duurzaamheid, Junior en de herfst, er is weer nieuws voor iedereen! klik hier voor de nieuwsbrief klik hiervoor een overzicht van alle nieuwsbrieven

Lees meer
Courgettes and peren bij VTTB

Courgettes and peren bij VTTB

Vandaag zaten we letterlijk met de gebakken peren bij Van Tuin tot Bord in de Klokketoren... Gebakken peren crumble om precies te zijn! Verder zie je op de foto's ook de courgettesoep met erwten, rucola-veldsla salade en aardperenrisotto. Bedankt voor de topmaaltijd,...

Lees meer
Hard werken aan de toekomst

Hard werken aan de toekomst

Er wordt door de gemeente hard gewerkt aan de aanleg van wijktuin de Groene Schakel in Grootstal.De contouren van de moestuin voor Van Tuin Tot Bord zijn al goed zichtbaar.Daar worden we heel blij van!!  

Lees meer
Share This