Filmpje:

Een nieuw filmpje van Van Tuin Tot Bord:

Koken en eten bij Van Tuin Tot Bord. Onze gasten vertellen over hun ervaringen.

[  Klik hier om alle video’s Van Tuin Tot Bord te bekijken.  ]

Van Tuin Tot Bord zoekt
een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.

Graag vóór 18 april 2017 reageren.

Bedrijfsleider Van Tuin tot Bord 20 uur per week (tijdelijk voor een jaar)

Voor de coördinatie en begeleiding van de activiteiten binnen Van Tuin Tot Bord zoeken we een enthousiaste en ondernemende bedrijfsleider.
De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de continuïteit en het goed draaiende houden van de diverse activiteiten.
Daarbij zorgt de bedrijfsleider dat professionele standaarden bij de uitvoering gevolgd worden, en dat (kwetsbare) buurtbewoners actief meedoen en kunnen floreren.

Lees verder…

Lees onze nieuwsberichten:

Superavond bij Buurtrestaurant ‘t Hert

Gisteravond hadden we een superavond bij Buurtrestaurant 't Hert. Veel mooie nieuwe ontmoetingen: kinderen en ouders die aanschoven, vaste gasten en nieuwe gasten. Met wat passen en meten zaten we met meer dan 45 mensen aan tafel! En het eten was heerlijk: met veel...

Lees meer

Een interview met Hans (november 2018)

Interview met Hans uit de Muntenbuurt, 61 jaar, vrijwilliger in de moestuingroep: Waar komt je passie voor tuinieren vandaan?Ik heb altijd al een tuin gemist, in mijn studentenflat en later in mijn apartement. Vroeger als kind was ik ook graag in de tuin. Daarom heb...

Lees meer

Van Tuin Tot Bord Junior!

We zijn deze week weer begonnen met Van Tuin Tot Bord Junior! Superleuk, kinderen van groep 3/4 (maandag) en groep 5,6,7 (donderdag) hebben groente geoogst in moestuin de Klokketoren en heerlijke soep gemaakt in de Heksenketel. Volgende week koken de kinderen een...

Lees meer

Prachtige zelfgeteelde pompoenen

Onze moestuingroep van de Klokketoren (Muntenbuurt) verkoopt morgenvroeg prachtige zelfgeteelde pompoenen.Heb je interesse, kom dan even langs tussen 10.00-12.00 uur bij de Klokketoren (poort is open).

Lees meer

Van Tuin Tot Bord in LUX Nijmegen

Gisteravond was Van Tuin Tot Bord bij het Duurzaamheidscafé Nijmegen in LUX Nijmegen. De avond had als thema: wie bepaalt er wat jij eet?En wat is er mooier dan op zo'n avond de bijna 200 gasten te mogen verrassen met lekkere hapjes gemaakt door Van Tuin Tot Bord:...

Lees meer

Er word weer heerlijk gekookt in de Klokketoren

Vandaag wordt er weer een heerlijk menu gekookt in Buurtrestaurant de Klokketoren: Voorgerecht: Tomaten-paprika soep Hoofdgerecht: Ratatouilletaart met aardpeer met als bijgerecht salade Dessert: chocoladecupcake Reserveren kan vandaag nog tot 12.00 uur via onze...

Lees meer

De Klokketoren is trots, en terecht

Onze moestuingroep bij de Klokketoren is trots, en terecht: ze hebben een prachtige superkoolrabi geoogst! Zin om zelf te proeven van de verse groenten uit onze moestuin? Schuif dan gezellig aan, we zijn deze week weer open: dinsdag 23 oktober Buurtrestaurant het Hert...

Lees meer

We kruipen de herfst weer in

Na die lange warme zomer kruipen we langzaam maar zeker de herfst in. Maar behalve de prachtige kleuren, heeft de herfst allerlei lekkers te bieden: Pompoenen, aardperen, knolselderij, lekkere winterkooltjes... Morgen in de klokkentoren daarom de eerste soep met...

Lees meer

Op bezoek bij de Voedselkaravaan Nijmegen

Gisteren waren we op Landgoed Grootstal bij de Voedselkaravaan Nijmegen. Van Tuin Tot Bord verzorgde gezonde en duurzame lekkernijen zoals:Courgette-notencake, zoete pompoen-sinaasappelcake en arretjescake met noten en dadels.En later een lunch met Thaise pompoensoep...

Lees meer

Moestuin de Haard heeft nog van alles te bieden

Onze tuin in de Haard heeft ook begin oktober nog van alles te bieden! Morgen wordt het smullen met: Soepje van postelein en rettich Gnochi met sperciebonen en rucola Bladerdeegbroodje met spinazie en feta En een toetje met bramen, witte chocolade en salmiak Een...

Lees meer

Herinnering 4 oktober voedselkaravaan Nijmegen

Nog een kleine 2 weken en dan kan je meedoen aan de Voedselkaravaan. Het belooft een inspirerende dag te worden over duurzaam voedsel! Er zijn nog gratis kaartjes. Meld je snel aan! Van Tuin Tot Bord verzorgt die dag een heerlijke gezonde lunch met brood...

Lees meer

Eten bij de Klokketoren

Onze koks hebben weer eens rondje door de tuin gelopen en heerlijke verse gerechten bedacht voor ons restaurant morgen. Reserveren kan nog tot morgenochtend 12 uur! Ons menu voor donderdag: maïssoep met boerenkoolchips palmkoolpesto met pasta en salade...

Lees meer
Share This