Schuif je deze week gezellig aan bij een van onze buurtrestaurants?
Er staan weer heerlijke verse groenten op het menu. De driegangen maaltijd kost 7 euro:
Dinsdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant ’t Hert:
Palmkoolsoep. Het hoofdgerecht is een bami goreng met garnituur.
En als toetje een Griekse yoghurt met bitterkoekjes.
Reserveren kan tot dinsdag 12 uur: hethert@vantuintotbord.nl
Dinsdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant de Schakel: Snijbietsoep. Hoofdgerecht zijn herfstgroente uit de oven met een bietenburger. Het toetje is een appelcake met kaneelroom.
Reserveren kan tot dinsdag 12 uur: deschakel@vantuintotbord.nl
Donderdag om 18.00 uur bij Buurtrestaurant de Broederij:
Romige soep van pastinaak. Hoofdmenu is traybake van zoete aardappel & aubergine en een salade van witte kool & wortel
Het toetje is gebakken peer met notenvulling.
Reserveren kan tot woensdagavond: debroederij@vantuintotbord.nl
Alle coronamaatregelen vervallen in onze buurtrestaurants. Uiteraard bieden we wel de mogelijkheid om ruimer te gaan zitten als je dat graag wilt. Gasten hoeven geen QR code of vaccinatiebewijs te laten zien. Alleen als je iets wilt bestellen bij de bar in de wijkcentra, moet je de code laten zien: https://www.nijmegen.nl/…/dossier…/wijkcentra/
Foto met snijbiet is gemaakt door Yulia Melnikova.
Alle foto’s zijn bij De Broederij