Wat zijn we blij met de regen, alleen jammer dat hierdoor gisteravond onze eerste terrasavond bij De Broederij niet door kon gaan. Ons kookteam had een heerlijke afhaalmaaltijd gekookt en de gasten hebben hiervan thuis kunnen genieten. We hadden rucola en sla in de moestuin geoogst voor de salade. Verder stonden er een bloemkoolsoep, een lasagne en een eigengemaakte vanillevla op het menu.
We zien er naar uit om gasten weer aan tafel te ontmoeten. We zullen bij de Broederij de komende tijd wekelijks afhaalmaaltijden koken en als het mooi weer is, eten we gezellig buiten in de voortuin. De eetruimte binnen is te klein om gasten voldoende ruimte te bieden die nu nodig is.
Volgende week een nieuwe kans dus om buiten te eten: Reserveren voor het buurtrestaurant of afhaalmaaltijd kan t/m woensdag 10 juni via debroederij@vantuintotbord.nl of via onze website vantuintotbord.nl. Geef even jouw naam en tel.nr door en het aantal personen en of je wilt aanschuiven of een afhaalmaaltijd wilt bestellen.
De maaltijden kosten €6,50 per portie (kinderen tot 12 jaar €3,50). Alle fooien/extra’s stoppen we in onze “fooienpot”. Hiermee kunnen we regelmatig buurtbewoners uitnodigen die het financieel wat minder hebben.
Graag tot ziens volgende week!
Nijmegen Lindenholt