Projectteam

Projectleider, Elly Janssen

Elly Janssen is als projectleider vanaf de start bij het project betrokken. Ze coördineert het project en is tevens de aanjager die de continuïteit bewaakt. Ze doet namens Van Tuin Tot Bord mee aan het Oranjefonds groeiprogramma en heeft de uitbreiding naar de nieuwe wijken voorbereid. Ook werkt ze samen met de bedrijfsleiders aan een duurzaam verdienmodel voor Van Tuin Tot Bord.

0t4a5038

Elly Janssen is een resultaatgerichte “bruggenbouwer”. Ze werkt planmatig en maakt plannen operationeel. Ze heeft ruime ervaring in de begeleiding van projecten in Nederland en Afrika. Ze richt zich in haar werk op ondernemende maatschappelijke initiatieven die op termijn op eigen benen kunnen staan. Ze verbindt mensen en organisaties, schakelt makkelijk op diverse niveaus en zet samenwerking tussen diverse partijen op poten. Ze beschikt over een relevant netwerk en heeft oog voor nieuwe kansen en de juiste match.

Klik hier voor het Linked-in profiel van Elly Janssen

Klik hier voor een artikel over Elly Janssen in Socreatie

Bedrijfsleider en moestuinbegeleiding: Romilda van der Wal
Mijn passie voor koken vindt zijn oorsprong in de moestuin. Een zelf geteelde modderige biet uit de grond halen en bereiden, dat doet nou eenmaal iets met de mens. En dat gevoel wilde ik delen. Jarenlang vormde die liefde de basis voor mijn bedrijf De Keuken van mevrouw de Boer, waarmee ik biologische catering en kookworkshops op locatie verzorgde.

Van Tuin tot Bord staat voor veel dingen waar ik warm voor loop; gezellig samen koken en samen eten, de connecties die ontstaan tussen mensen in de buurt. Maar ook zo’n kleine voedselkringloop in je eigen wijk vind ik heel bijzonder . Al met al vind ik van Tuin tot Bord een geweldig en veelzijdig initiatief en heb ik erg veel zin om het project verder te helpen groeien!

 

 

Bedrijfsleider in Midden: Jessy Sahuleka

( info volgt )

Bedrijfsleider in Grootstal: John Carrie

( info volgt )

Bedrijfsleider in Lindenholt: Gidy van Gaans

( info volgt )

Share This