Projectteam

Projectleider, Elly Janssen (Groene Vonk)

Elly Janssen (Groene Vonk) is als externe projectleider bij het project betrokken. Groene Vonk coördineert het project gedurende de eerste drie jaar. Ze vertaalt samen met de partners de plannen naar de praktijk en is tevens de aanjager die de continuïteit bewaakt. Groene Vonk richt zich hiernaast op de verduurzaming van het project (o.a. het verdienmodel).

0t4a5038

Elly Janssen is een resultaatgerichte “bruggenbouwer”. Ze werkt planmatig en maakt plannen operationeel. Ze heeft ruime ervaring in de begeleiding van projecten in Nederland en Afrika. Ze richt zich in haar werk op ondernemende maatschappelijke initiatieven die op termijn op eigen benen kunnen staan. Ze verbindt mensen en organisaties, schakelt makkelijk op diverse niveaus en zet samenwerking tussen diverse partijen op poten. Ze beschikt over een relevant netwerk en heeft oog voor nieuwe kansen en de juiste match.

Klik hier voor het Linked-in profiel van Elly Janssen

Klik hier voor een artikel over Elly Janssen in Socreatie

Bedrijfsleider, Romilda van der Wal

Mijn passie voor koken vindt zijn oorsprong in de moestuin. Een zelf geteelde modderige biet uit de grond halen en bereiden, dat doet nou eenmaal iets met de mens. En dat gevoel wilde ik delen. Jarenlang vormde die liefde de basis voor mijn bedrijf De Keuken van mevrouw de Boer, waarmee ik biologische catering en kookworkshops op locatie verzorgde.

Van Tuin tot Bord staat voor veel dingen waar ik warm voor loop; gezellig samen koken en samen eten, de connecties die ontstaan tussen mensen in de buurt. Maar ook zo’n kleine voedselkringloop in je eigen wijk vind ik heel bijzonder . Al met al vind ik van Tuin tot Bord een geweldig en veelzijdig initiatief en heb ik erg veel zin om het project verder te helpen groeien!

 

 

Moestuinexpert, Hans Alink

Foto Hans AlinkMoestuinexpert Hans Alink zet zijn deskundigheid in voor het ontwerpen en de inrichting van de moestuinen bij Van Tuin Tot Bord. Hij begeleidt de diverse moestuingroepen met de opstart. Ook geeft hij de groepen advies m.b.t. de verbouw, oogst en het maken van een teeltplan.

Hans Alink is tuinbouwer in hart en nieren. Hij heeft een uitgebreide ervaring als hovenier en praktijkleraar. Hij verzorgde o.a. veel leerwerktrajecten in het Kinderdorp Neerbosch en werkte aan de boerderij die eveneens verbonden was aan Kinderdorp Neerbosch. In 2012 is Hans gestart met Moestuin Neerbosch. Hier wordt gewerkt volgens het concept van community supported agriculture (CSA). Daarnaast is Hans imker. In Moestuin Neerbosch houdt hij zo’n 10 bijenvolken.

Klik hier voor meer info over Hans Alink

In juni 2016 stond er in de Neij-west een artikel over Hans Alink:
Kik hier om het artikel te lezen

Share This