Buurtrestaurant ‘t Hert
Sluiting meivakantie
We hebben vakantie van 27 april t/m 13 mei 2018
Buurtrestaurant ‘t Hert is weer open op 15 mei
Buurtrestaurant ’t Hert
Elke dinsdagavond rond de klok van 18.00 uur wordt een gezonde driegangenmaaltijd geserveerd in Buurtrestaurant ‘t Hert. De biologische groenten komen zoveel mogelijk uit de buurtmoestuin.
Schuif heerlijk aan in Buurtrestaurant ’t Hert en ontmoet andere buurtgenoten!
Prijs € 6,50, kindermenu € 3,50.
Reserveren voor het Buurtrestaurant is noodzakelijk
(graag uiterlijk maandag) via:
- E-mail: hethert@vantuintotbord.nl
- Of maak gebruik van het reserveringsformulier rechts op deze pagina
Als er maaltijden over zijn kunnen gasten tegen betaling een maaltijd meenemen naar huis.
Dit is een samenwerking met Bijzonder Thuisafgehaald.
Buurtrestaurant 't Hert
Thijmstraat 40, Nijmegen (Willemskwartier)
Reserveringsformulier
Vul onderstaand formulier in
(velden met een * zijn verplicht)
en klik op de knop “verstuur reservering t Hert”.
Nieuwsberichten van buurtrestaurant ‘t Hert:
Nog een keertje ‘de allerlekkerste stampot’
Nu de lente pardoes los is gebarsten dit weekend, gaan we alweer richting het einde van de winterse stammpotjes-tijd. Wij gaan er er nog een keertje voor, met... ahum; 'de allerlekkerste stampot' Althans, volgens één van onze gasten... maar lekker is ie! Mis em niet,...
Lees meerVTTB bij de Appie
Zaterdag 24 maart konden klanten bij Albert Heijn Groenestraat in Nijmegen kennismaken met Van Tuin Tot Bord. Vrijwilligers vertelden meer over Van Tuin Tot Bord en ondertussen kon men een lekker hapje proeven. Voor geïnteresseerde nieuwe gasten waren er...
Lees meerDeze week op het menu!
En wat staat er deze week op het menu? Ons koksteam kookt morgen in t'Hert; Italiaans tomaten-groentesoepje Wortel-kikkererwtenburger met citroenmayo Aardappels uit de oven met rozemarijn Boerenkoolsalade Bananenyoghurt met havergranola Ons menu voor aanstaande...
Lees meerGoed begin 2018 bij ‘t Hert
2018 is goed begonnen bij buurtrestaurant ‘t Hert! Behalve heel veel gezelligheid was er ook lekker eten aanwezig. Op het menu stond venkelsoep, een Indiase groentecurry en als nagerecht een appel-yoghurttoetje. [gallery type="divi"...
Lees meerSinterklaasavond bij ‘t Hert
Sinterklaasavond bij buurtrestaurant ‘t Hert Behalve een driegangen menu dat bestond uit een romige courgette soep, vegetarische koolraap goulash met rijst en als toetje een sinterklaasmijter van speculaas kwam onze Van Tuin Tot Bord piet langs met een zak vol...
Lees meerLekker eten in het ‘t Hert buurtrestaurant
Onze kookgroep heeft gisteren weer hard gewerkt in de keuken van buurtrestaurant ‘t Hert! Een gevulde groentesoep, pompoen-lasagne en een dessert met daarin appel, peer, granaatappel, rozijnen en yoghurt. Nieuwsgierig of onze gerechten net zo lekker zijn als ze eruit...
Lees meerHalloween bij ‘t Hert
Ook bij ‘t Hert stond de avond in het teken van Halloween! 🕷🕷🕷 Als voorgerecht een lekker eitje, gevolgd door een gevulde paprika en als laatste gerecht een appeltoetje. Tot volgende week! [gallery type="divi"...
Lees meerVan tuin tot bord in hart van Nijmegen oktober 2017
Diny Liebrand is een van onze enthousiaste vrijwilligers. Ze vertelt meer over haar ervaringen bij Van Tuin Tot Bord in het nieuwe nummer van Hart van...
Lees meerHeerlijke driegangenmaaltijd in ’t Hert
De oogst uit onze moestuinen van wortel, bleekselderij en pompoen werd gisteren door de kookgroep verwerkt in een heerlijke driegangenmaaltijd in 't Hert.
Lees meer‘t hert is weer open
Ook buurtrestaurant 't Hert is weer geopend! Vandaag hebben we genoten van allerlei verse groenten uit de moestuin. Onze kookgroep heeft hier met veel plezier een heerlijke bosuiensoep, frittata met snijbiet, aardappelpuree, een sperziebonen salade en zwarte bonen...
Lees meer