Bedrijfsleider,  Arjanne Boekhout

Sinds juni 2017 werk ik als bedrijfsleider bij Van Tuin tot Bord. Het coördineren en organiseren van ontmoetingen, in samenwerking met maatschappelijke organisaties, loopt als een rode draad door mijn leven.

De liefde voor de tuin en het boerenleven heb ik al van kinds af aan. Ik was een buitenkind en gefascineerd door het leven van de boer: het ritme van de seizoenen, het produceren van eerlijk voedsel en het samen genieten van een lekkere maaltijd.

Na mijn studie Jeugdwelzijnswerk en Pedagogiek, heb ik ervoor gekozen om de opleiding voor biologisch-dynamisch boeren & tuinieren (De Warmonderhof) te volgen. Op diverse biologische (zorg)boerderijen heb ik coördinerende en uitvoerende taken verricht, zoals: opstarten kaasmakerij, boerenmarkt en –winkel. Daarnaast begeleidde ik cliënten tijdens het boerenwerk: kaas en kwark maken, verzorgen en oogsten van de gewassen op het land en het verzorgen van de veestapel.

Ervaring met projectmatig werken heb ik opgedaan als projectleider Maatschappelijke Stage en als organisator van Vrijetijdsprojecten voor mensen met een beperking bij MEE.

Met veel plezier zet ik mijn kennis en deskundigheid in om Van Tuin tot Bord, samen met alle vrijwilligers en betrokkenen, tot een waardevol, gezellig, duurzaam én blijvend project te maken!

Ik nodig je van harte uit om een keer aan te schuiven in een van onze buurtrestaurants.

Welkom en graag tot ziens!